fbpx

Onze visie en droom voor de Veluwse Box

(H)eerlijk eten

Ingrediënten waarvan wij weten hoe het zit.

Elke dag zijn we ons bewust van wat we eten. Maar niet altijd is het helder welke weg ons eten af heeft gelegd. Daarom staat eerlijk eten bij de Veluwse Box voorop. Zowel in de ingrediënten als de levering van de maaltijdbox.

Geen contract

Eten met een eigen keuze

We begrijpen dat elke week anders is. Daarom bestelt u de Veluwse Box wanneer het u uitkomt. Hiermee zit u nergens aan vast en profiteert u van de flexibele mogelijkheden.

Gratis thuisbezorgd

Gekoeld transport tot aan de deur

De Veluwse Box wordt bezorgd op alle doordeweekse dagen tussen 15:00 en 22:00. Heeft u een voorkeurstijd? Neem dan contact op en doen wij ons best rond die tijd te leveren. Tijdens de route zijn onze bussen continu gekoeld om de kwaliteit van de ingrediënten te waarborgen.

Samen voor de natuur

Verpakking en selectie

Bij de Veluwse Box werken wij milieubewust met het verpakkingsmateriaal, halen wij onze ingrediënten bij lokale ondernemers, en doen onze inkopen zo veel mogelijk zonder extra verpakkingsmateriaal.

Logo-VB
Passie en kracht

Chris Heimgartner

Chris is de kracht achter de Veluwse Box. Hij droomde al jaren van een eigen maaltijdbox. Een maaltijdbox waar je eerlijk, lekker en lokaal eten in kan krijgen. Na een aantal jaar als chef-kok gewerkt te hebben bij meerdere restaurants heeft hij sinds 2018 zijn grote droom werkelijkheid kunnen maken. 

Sinds de start in omgeving Barneveld, levert de Veluwse Box ondertussen in 15 verschillende plaatsen.

Inmiddels heeft hij een sterk en krachtig team om zich heen verzameld om de Veluwse Box nog meer uit te breiden. Zijn partner en zijn dochters betekenen de wereld voor hem en steunen hem bij elke stap die hij maakt. 

Iedereen die Chris kent ziet direct zijn passie en enthousiasme voor de box. Zijn eerlijkheid in het leven en het eten komt vanuit het hart en dat zie je terug in de gerechten.