fbpx

MENU 1

MENU 2

KERSTMENU

2020

Dit jaar hebben wij een speciaal kerstkeuzemenu. U kunt kiezen uit twee menu's en elk menu heeft een keuze uit drie hoofdgerechten. Zo heeft u voor iedereen iets speciaals op tafel.

Ook is er een speciaal wijnpakket samengesteld door Vino Voorthuizen. Deze kunt u als optie selecteren bij de bestelling.

U kunt de Veluwse Kerst Box tot en met 21 December 20:00 uur bestellen.
Als u net te laat bent, neem dan even contact op dan komen we z.s.m bij u terug over de mogelijkheden.

Het wijnarrangement bestaan uit twee flessen wijn, dat is voor elk aantal personen hetzelfde.
Dit bieden wij aan om het hele pakket compleet te maken, en is een samenwerking met Vino Voorthuizen.

Wij leveren de kerst box uit op 24 december tussen 10:00 en 22:00.
Heeft u een voorkeur voor een specifiek tijdsblok laat het ons gerust weten in een mail.

De vegetarische optie is voor beide menu's gelijk.
De vlees/vis gerechten worden vervangen door onderstaande:

  • Carpaccio van rode biet met balsamico dressing met veldsla, parmezaan kaaskletskop en geroosterd amandelschaafsel.
  • Gemarineerde portobello en krokant gebakken brie met tomaten salsa.
Menu 1

Tartaar van diamanthaas met gerookte knoflooksaus,
gepocheerd ei, gekonfijte sjalotjes & rucola.

**************
Zoete aardappelsoep met paprika salsa & Veluwse broodjes met aioli.

**************

Runderbavette met huisgemaakte kruidenboter

of

Verse zalmfilet met dillecrème

of

Tournedos van wildzwijn met jus van rode port en chocolade.

De hoofdgerechten worden geserveerd met:

Cajun aardappelwedges, , knoflook-broccolirijst, rode pesto linguine, rijkgevulde salade van spitskool met dressing en appelcompote.

*************

Tiramisu met Bastogne bodem en tokkelroom

Menu 2

Bombe van gerookte zalm met selderij mayonaise,
zilver ui, augurk, veldsla en zoet zure komkommer

*****************
Klassieke pompoensoep met Veluwse broodjes & vadouvan dip

*****************

Runderbiefstuk met verse pepersaus

of

Zeebaarsfilet met antibiose van rode ui, kappertjes en olijf

of

Stoofschotel van hert & wildzwijn rijk gevuld met diverse garnituur.

De hoofdgerechten worden geserveerd met:

Aardappel-salie mousseline, gekarameliseerde bospeen, kerrie kokos rijst, salade van knolselderij en vossenbessencompote

***************

Hangop met bosvruchtencompote en gekarameliseerde amandelschaafsel

Loading...
Loading...
  • 2 Personen

  • 39,95
  •  

     

  • 4 Personen

  • 69,95
  •  

     

  • 6 Personen

  • 99,95
  •  

     

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €10,- korting


    Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €10,- korting