*Starter*
Luchtige krokant brioche broodje uit de oven
smeersel van zwarte truffel*
*Voorgerecht keuze*
Klassiek rundercarpaccio
geroosterde pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, slamix en pestodressing*
Tartaar van warm gerookte zalm
saffraan mayonaise* antiboise roomkaas en pure basilicumolie*
Lolly van wildpaté
aceto stroop* crunch van kruidkoek en chutney van vijg*
Brunoise van rode biet
Bagel crostini verse geitenkaas appel en bieslookknoflookdip*
*Hoofdgerecht keuze*
Runderbavette
geserveerd met eigen braadjus* en chimichurri*
Zalmforelfilet
met een luchtige kreeftensaus* en dilleolie*
Hertenfiletbiefstuk
krachtige wildsaus met peperkoek* en kruim van geroosterde hazelnoten tijm
Wild duo van wildzwijnbiefstuk & hertenbiefstuk
klassieke jus met een vleugje rode port en chocola* en vossenbessencompote*
Verse pappardelle en quiche
Quiche met Blue d"Auvergne, peer en amandel* met truffelpappardelle en oesterzwam
*Dessert keuze*
Moelleux au chocolat
chocoladecake uit de oven met smeltende kern van chocolade* met verse slagroom witte chocoladesaus* en parels van framboos*
Stroopwafelbavarois
met echte stroopwafel saled caramel* en geslagen room
*Garnituren*
Oma’s gebakken aardappels met Italiaanse kruiden
Spaghetti aglio e olio
Appelcompote met rozijnen
Rode kool*
Boerenmayonaise
*extra bijbestellen voor kind*
Runderburger
Biefstukje
Zalmfilet